noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de abrikozen in stukjes. Hak alle noten grof.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan.
-
Verwarm de gecondenseerde melk met de kokosolie in een grote kom. Roer het cacaopoeder erdoor. Spatel de gedroogde vruchten, noten en gepofte rijst erdoor.
-
Giet het mengsel in een met bakpapier beklede schaal, bestrooi met amandelschilfers en druk aan. Dek af met plasticfolie.
-
Zet minstens 3 u in de diepvries. Snij in stukken.
-
Laat licht ontdooien voor het serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven