Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de rum met het citroen- en limoensap in een schenkkan.
-
Roer de rietsuikersiroop erdoor. Vul aan met spuitwater.
-
Snij het plakje limoen in kwartjes en stop in elk vormpje 1 plakje.
-
Verdeel de blaadjes munt over de ijslollyvormpjes.
-
Vul met de mojito en plaats minstens 3 uur in de diepvries.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven