zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schenk de rosé in een plastic bak en zet 6 u in de diepvries.
-
Zet een pot met het water en de suiker op het vuur. Los de suiker op in het water tot je een suikersiroop bekomt.
-
Snij de aardbeien in stukjes en voeg bij de siroop. Verwarm en laat onder deksel 30 min rusten.
-
Druk door een fijne zeef en laat het sap afkoelen.
-
Doe de rosé samen met de aardbeiensiroop, het citroensap en de ijsblokjes in een krachtige blender en mix glad.
-
Zet terug in de diepvries tot het de dikte heeft van een milkshake.
-
Mix een laatste keer en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven