Froached eggs met spinazie en citroen

Froached eggs met spinazie en citroen

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij rondjes uit het toastbrood. Bak de rondjes goudbruin in hete boter.

  2. Was de spinazie en snij fijn.

  3. Meng het paneermeel met de geraspte kaas.

  4. Bak verse eitjes in hete boter en bestrooi de bovenkant van het eitje met het paneermeel.

  5. Voeg 0,5 dl water toe in de hete pan en sluit met een deksel.

  6. Verwijder het deksel na 1 min en draai het eitje met 2 lepels voorzichtig om. Laat nog maximum 1 min bakken op de andere kant.

  7. Stoof de spinazie in hete boter, kruid met peper, zout en citroenrasp.

  8. Schik de spinazie op de toast en werk af met het gebakken eitje.