Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij rondjes uit het toastbrood. Bak de rondjes goudbruin in hete boter.
-
Was de spinazie en snij fijn.
-
Meng het paneermeel met de geraspte kaas.
-
Bak verse eitjes in hete boter en bestrooi de bovenkant van het eitje met het paneermeel.
-
Voeg 0,5 dl water toe in de hete pan en sluit met een deksel.
-
Verwijder het deksel na 1 min en draai het eitje met 2 lepels voorzichtig om. Laat nog maximum 1 min bakken op de andere kant.
-
Stoof de spinazie in hete boter, kruid met peper, zout en citroenrasp.
-
Schik de spinazie op de toast en werk af met het gebakken eitje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven