Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, snij in stukjes en kook 10 min gaar in gezouten water.
-
Breek de uiteinden van de prinsessenbonen. Snij ze in stukjes van 1 cm. Kook 2 min beetgaar in kokend, gezouten water. Giet af en spoel koud.
-
Klop de eieren los met de mosterd. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Halveer de kerstomaten. Rasp de Parmezaanse kaas.
-
Snij de zwarte olijven in ringen. Snij de ansjovisfilets in stukken.
-
Snipper ½ van de basilicum fijn.
-
Meng de kerstomaten, zwarte olijven, stukjes ansjovis, prinsessenboontjes, aardappelen, uitgelekte tonijn, kappertjes en gesnipperde basilicum in een mengkom. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Wrijf een bakvorm in met olijfolie.
-
Verdeel de ingrediënten uit de mengkom over de bakvorm en giet het eimengsel erover. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat 20 min in de voorverwarmde oven garen.
-
Zet 2 min onder de grill voor een krokant korstje.
-
Meng de gemengde sla met de witte wijnazijn en olijfolie. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Werk de frittata af met de salade en enkele blaadjes basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven