Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rabarbersiroop: snij de rabarber in stukjes.
-
Bestrooi met de suiker en laat 1 u afgedekt trekken op kamertemperatuur.
-
Voeg het water toe en laat koken tot rabarbermoes. Ongeveer ½ van het water moet verdampt zijn.
-
Giet door een fijne zeef. Laat de siroop afkoelen en plaats in de koelkast.
-
Mocktail: vul een glas met een bodem rabarbersiroop.
-
Vul voorzichtig aan met het gemberbier: giet het over de bolle kant van een lepel, zo krijg je een mocktail in 2 kleuren.
-
Vul aan met het citroensap. Werk af met een schijfje citroen, een stukje rabarber en een takje rozemarijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven