noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en laat afkoelen. Wrijf de bruine velletjes er zoveel mogelijk af tussen je handen. Hak de noten grof.
-
Rooster het korianderzaad tot het gaat geuren, doe in de vijzel en stamp fijn. Doe het korianderpoeder samen met de olijfolie, honing en het citroensap in een bokaaltje met schroefdeksel. Kruid met peper en zout en schud stevig voor gebruik.
-
Snij de komkommer in de lengte middendoor en verwijder de zaadlijsten met een koffielepel. Snij de twee helften in fijne halve maantjes.
-
Schil de wortels en snij in flinterdunne plakjes met de mandoline.
-
Spoel de kikkererwten. Schep ze samen met de komkommer door de wortelplakjes.
-
Trek de blaadjes van de munt los en de plukjes dille van de steeltjes. Voeg beide bij de salade. Schep de veenbessen en de dressing erdoor.
-
Werk af met hazelnoten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven