Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing
klop de olijfolie met het citroensap, de witte wijnazijn, mosterd en vloeibare honing met een garde tot ze gebonden zijn.
-
Meng enkele el van de dressing door de sla in een grote kom en verdeel de sla over vier borden.
-
Snij de aardbijen en radijzen in fijne stukken en dresseer over de salade.
-
Verkruimel de geitenkaas over de salade en werk af met een handvol Lucie’s Boekweit Quinoa granola voor een verrassend krokant extraatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven