Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Snij de bietjes in stukken en pureer met de staafmixer. Breng ze samen met de groentebouillon aan de kook. Los de uitgeknepen blaadjes gelatine erin op. Laat 2 uur opstijven in de koelkast.
-
Breng de visbouillon aan de kook en pocheer de roodbaars hierin gaar. Haal de vis eruit en laat uitlekken.
-
Spoel de sla en verdeel ze over de borden. Schik de vis erop.
-
Bewerk de rode bietengelei met de staafmixer en giet in een knijpflesje.
-
Werk het bord af met toefjes rode bietengel en enkele kervelplukjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven