Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen en dep ze droog. Snij ze met de schil in 2 in de lengte en vervolgens in halve maantjes (= wedges) van max. 2 cm dik. Was de frieten niet, anders spoel je het zetmeel eraf.
-
Frituur ze de eerste keer op 140°C en laat ze nog niet kleuren. Laat ze even afkoelen op wat keukenpapier.
-
Bak ze een 2de keer op 180°C tot ze goudbruin en knapperig zijn.
-
Gooi de frieten in een schaal met keukenpapier om uit te lekken.
-
Snipper de peterselie fijn. Serveer ze met een weinig truffelolie en zeezout. Werk af met wat peterselie.
-
Bak de hamburgers en verdeel ze over de broodjes met een beetje sla en ketchup.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven