Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appels, steek het klokhuis eruit en snij in plakjes. Bak ze in hete boter, overgiet met ahornsiroop en laat karamelliseren. Hou warm.
-
Klop de eieren los met de melk, room, vanille-extract en kaneel.
-
Schik het brood in een schotel en overgiet met het eimengsel, laat 2 min intrekken en draai de sneden brood voorzichtig om.
-
Smelt een klont boter in een antiaanbakpan en bak de sneden aan beide kanten goudbruin. Verdeel over borden. Schik de appeltjes erop en bestrooi met bruine suiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven