Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het rundvlees lichtjes hard worden in de diepvries.
-
Haal het vlees uit de diepvries en snij het eerst in fijne plakjes, daarna in reepjes en uiteindelijk in fijne blokjes. Doe het fijngesneden rundvlees in een koude kom.
-
Pel de sjalotten. Pluk de peterselie. Laat de augurken uitlekken. Snipper de sjalotten, peterselie en augurkjes fijn.
-
Voeg de sjalotten, augurken, kappertjes en zilveruitjes onder het fijngesneden vlees. Breng op smaak met mosterd, tabasco en olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de fijngesnipperde peterselie toe.
-
Doe een portie in een uitsteekring, duw stevig aan en stort uit op het bord.
-
Werk af met een eidooier en wat extra garnituur. Je kan de eidooier ook onder het vlees mengen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven