Frangipanemuffins met karamelhoedje
Kookgerei
Muffinbakvorm (1), Uitsteekvormpje (1), Spuitzak (1)
Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren.
-
Meng het amandelpoeder met bloemsuiker, het bakpoeder en de zelfrijzende bloem.
-
Meng de dooiers met de olie, yoghurt en amandeldrink.
-
Klop het eiwit tot schuim en voeg de zakjes vanillesuiker toe.
-
Meng alles samen en doe in een spuitzak.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Spuit het deeg in de cupcakevormpjes. Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 40 à 45 min.
-
Breek de Napoleonsnoepjes en mix ze tot poeder.
-
Strooi het poeder in een uitsteekring op een bakpapier en laat 8 min karamelliseren in de oven op 150°C.
-
Laat afkoelen en bewaar eventueel in een luchtdichte doos.
-
Crème
Meng bloemsuiker met de malse margarine en verfris met enkele druppels citroensap.
-
Spuit een dot van deze ‘crème’ op de muffins en druk de karamel op de dot crème.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven