Frambozentiramisu met limoncello en witte chocolade

Frambozentiramisu met limoncello en witte chocolade

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Hou enkele frambozen opzij om te garneren.

  2. Besprenkel de rest van de frambozen met ½ van de limoncello en laat ze op kamertemperatuur marineren.

  3. Scheid de eieren. Klop het eigeel in de keukenmachine romig met 4 el suiker. Klop de mascarpone en de rest van de limoncello erdoor.

  4. Klop het eiwit stijf met 1 el suiker en spatel luchtig door het mengsel.

  5. Dop de koekjes in espresso en schik op de bodem van de glazen.

  6. Verdeel de frambozen erover en schep de mascarponecrème erop. Strijk glad en dek af.

  7. Zet minstens 4 u in de koelkast.

  8. Werk, net voor het opdienen, af met geraspte witte chocolade en een framboos.