zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou enkele frambozen opzij om te garneren.
-
Besprenkel de rest van de frambozen met ½ van de limoncello en laat ze op kamertemperatuur marineren.
-
Scheid de eieren. Klop het eigeel in de keukenmachine romig met 4 el suiker. Klop de mascarpone en de rest van de limoncello erdoor.
-
Klop het eiwit stijf met 1 el suiker en spatel luchtig door het mengsel.
-
Dop de koekjes in espresso en schik op de bodem van de glazen.
-
Verdeel de frambozen erover en schep de mascarponecrème erop. Strijk glad en dek af.
-
Zet minstens 4 u in de koelkast.
-
Werk, net voor het opdienen, af met geraspte witte chocolade en een framboos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven