Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de melk met de takjes dragon aan de kook. Haal van het vuur en laat trekken.
-
Mix de frambozen met het citroensap en meng de mascarpone erdoor.
-
Klop de eidooiers met de suiker en vlierbessensiroop romig en dik in de keukenrobot.
-
Zeef de melk en breng ze bijna aan de kook.
-
Giet langzaam en al kloppend de warme melk bij het eidooiermengsel.
-
Schenk de massa terug in de kookpot en roer met een houten lepel tot de massa bindt.
-
Wrijf het eidooiermengsel door een zeef en meng met de frambozenroom.
-
Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Roer af en toe.
-
Plaats nog minstens 1 u in de koelkast.
-
Giet het mengsel in de ijsmachine en draai in 40 min tot romig ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven