Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de kokos wellen in 5 eetlepels heet water.
-
Klop de room op met 1 eetlepel suiker tot hij dik vloeibaar is.
-
Los de rest van de suiker en het cacaopoeder op in 3 eetlepels heet water.
-
Hou 4 frambozen opzij en doe de rest van de frambozen in de blender.
-
Voeg de kokos, het cacaomengsel en de melk toe. Mix tot een smoothie gedurende 30 seconden.
-
Verdeel de smoothie over de glazen. Schep de slagroom erop.
-
Garneer met een framboos en wat hagelslag. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven