Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Schil de wortel en de aardappel. Reinig de prei. Verwijder het kroontje van de tomaten. Snij alle groenten in stukjes.
-
Smelt een klontje boter in een kookpot. Stoof de groentjes aan.
-
Snij de forel in stukjes en hou een deeltje over voor de afwerking.
-
Voeg de forel toe aan de gestoofde groenten.
-
Giet de kippenbouillon erbij en zet een deksel op de kookpot. Laat 20 minuten koken.
-
Kruid met peper en een weinig zout (de forel is al redelijk zout).
-
Mix de soep.
-
Snipper de peterselie en bieslook fijn.
-
Giet de room bij de soep en meng, laat niet meer koken.
-
Verdeel de soep over de borden. Werk af met verse garnaaltjes, stukjes gerookte forel en fijngesnipperde bieslook en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven