Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Overgiet de forellen met het appelvlierbessensap en laat minstens 30 min marineren.
-
Pel en pers het teentje look. Meng de look met de yoghurt en het koriander-, komijn- en saffraanpoeder. Kruid met pilipili en zeezout.
-
Laat rusten zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie met olie.
-
Bestrijk de binnen- en buitenkant van de vis met het kruidenmengsel. Stop in de buikholte een plakje boter, wat verse takjes koriander en dille.
-
Verpak elke forel apart in een papillot van aluminiumfolie.
-
Schik de pakketjes op een bakplaat.
-
Stamp de granaatappelpitjes grof in de vijzel met 1 el citroensap en een snuif zout tot er wat sap vrijkomt.
-
Snij de rest van de dille en koriander fijn.
-
Laat de vis 20 min in de voorverwarmde oven garen.
-
Haal de vis uit het pakketje. Werk af met gecrushte granaatappelpitjes en groene kruiden.
-
Serveer met partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven