Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de champignons en snij in schijfjes. Pel het teentje look en duw door de lookpers.
-
Snij de plak Ardense ham in dobbelsteentjes. Trek het brood in kleine stukjes.
-
Smelt een klontje boter met een beetje olijfolie in een hete pan. Bak de champignons met de ham, stukjes brood en look.
-
Spoel de forellen, verwijder de ogen en dep goed droog. Kruid de binnenkant van de forellen met peper en zout. Wentel de forellen door de bloem.
-
Smelt in een andere pan opnieuw een klontje boter met een beetje olijfolie en laat heet worden. Leg de forellen erin en bak aan elke zijde gedurende 4 minuten.
-
Haal de forellen uit de pan en snij de kop en staart eraf. Verwijder het vel.
-
Deglaceer de pan ondertussen met de room. Kruid met peper en zout. Laat inkoken. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.
-
Snij de citroen in fijne plakjes.
-
Schik de forel in het midden van het bord. Verdeel de gebakken champignonmengeling errond. Verdeel de saus ernaast. Werk af met wat peterselie. Schik op elk bord ook 3 schijfjes citroen.
-
Lekker met krielaardappelen of corne de gatte aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven