Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotjes en snij in flinterdunne plakjes. Pel het teentje look en hak fijn.
-
Strijk 4 vellen aluminiumfolie in met gesmolten boter.
-
Spoel de forellen onder stromend koud water en dep ze droog. Leg ze op de beboterde folie.
-
Schik de sjalotplakjes op de forellen. Strooi peterselie, looksnippers en spekblokjes erover. Leg het takje tijm erbij en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Vouw de pakketjes halfdicht. Besprenkel met citroensap en giet de wijn erbij. Vouw zorgvuldig en volledig dicht, want er mag geen stoom ontsnappen.
-
Leg de papillotten 12 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Serveer met aardappeltjes in de schil. Snij de papillotten pas open aan tafel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven