Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en look en snij in stukken. Was de chilipeper en koriander. Mix de sjalot met de look, kurkuma, gember, vissaus en koriander tot een gladde pasta. Zet opzij en laat trekken.
-
Reinig de groene asperges en verwijder het harde onderste stuk. Meng de asperges met olijfolie en zet opzij.
-
Spoel de forellen goed en dep droog. Smeer de vissen in met olie en kerf met een zeer scherp mes in de filets van de vis. Smeer wat grof zout in de groeven. Gril de vissen ± 5 min langs elke kant op de BBQ zonder deksel.
-
Leg de vissen op een minder heet stuk van de BBQ, schep een dikke el boemboe balisaus op de vis en smeer voorzichtig wat open. Bestrooi de vis rijkelijk met kokosrasp gemengd met panko of paneermeel.
-
Doe het deksel op de BBQ en wacht tot de rasp goudgeel is geworden. Haal van het vuur en verfris met citroenzeste en enkele druppels sap.
-
Gril de groene asperges kort en krachtig op de hete BBQ.
-
Serveer de forellen samen met de gegrilde groene asperges.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven