Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Knip de vinnen van de forel. Kruid de binnenkant van de forel met zwarte peper.
-
Stop de buikholte vol met rozemarijn, dille en tijm.
-
Snij een citroen in halve schijfjes en steek een 2-tal schijfjes in elke forel.
-
Meng het eiwit met het zout tot een natte massa.
-
Bedek het bakblik met bakpapier.
-
Leg een laag zout op de bodem en leg er 2 forellen op.
-
Dek af met de rest van het zout. Staart en kop hoeven niet bedekt te worden.
-
Plaats het bakblik 40 min indirect op een barbecue van 180°C.
-
Haal van de barbecue en laat 10 min rusten.
-
Breek de zoutkorst met de achterkant van een mes en haal de forel eruit.
-
Verwijder zoveel mogelijk zout en ‘pel’ de vis.
-
Haal de filet van de graat en serveer met citroenpartjes en brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven