Forel in papillot

Forel in papillot

Allergenen

Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kervel en basilicumblaadjes fijn en meng met de peterselie en zeste van 1 citroen door 120 g van de zachte boter. Kruid met peper en zout.

  2. Smelt de rest van de boter en strijk 4 vellen aluminiumfolie in met gesmolten boter.

  3. Verdeel de aardappelschijfjes over de beboterde folie. Kruid met peper en zout en verdeel er vlokjes kruidenboter over.

  4. Spoel de forellen onder koud, stromend water. Dep ze droog, steek een takje tijm in de buikholte en kruid met peper en zout. Schik ze op de aardappeltjes.

  5. Snij de citroen in plakjes en verdeel over de forellen.

  6. Vouw de pakketjes halfdicht. Besprenkel met citroensap en giet de wijn erbij. Vouw zorgvuldig dicht. Er mag geen stoom ontsnappen.

  7. Leg de papillotten 15 min op een hete BBQ onder deksel.