Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kervel en basilicumblaadjes fijn en meng met de peterselie en zeste van 1 citroen door 120 g van de zachte boter. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de rest van de boter en strijk 4 vellen aluminiumfolie in met gesmolten boter.
-
Verdeel de aardappelschijfjes over de beboterde folie. Kruid met peper en zout en verdeel er vlokjes kruidenboter over.
-
Spoel de forellen onder koud, stromend water. Dep ze droog, steek een takje tijm in de buikholte en kruid met peper en zout. Schik ze op de aardappeltjes.
-
Snij de citroen in plakjes en verdeel over de forellen.
-
Vouw de pakketjes halfdicht. Besprenkel met citroensap en giet de wijn erbij. Vouw zorgvuldig dicht. Er mag geen stoom ontsnappen.
-
Leg de papillotten 15 min op een hete BBQ onder deksel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven