noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en look; snij in kleine stukjes. Stoof aan in 2 el olijfolie met de rijst en de geraspte wortelen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Overgiet met het water en voeg de bouillonblokjes toe. Laat 20 tot 25 min koken.
-
Bak de amandelschilfers bruin in een droge pan.
-
Snij met een dunschiller slierten van de wortel en bak deze kort aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Mix de soep glad tot je een fluweelsoep krijgt. Kruid eventueel nog bij.
-
Werk af met de amandelschilfers en de gebakken wortelsliertjes.
-
Tip: de rijst vervangt een aardappel om de soep te dikken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven