Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Beleg een taartvorm met de zanddeeg en druk goed aan.
-
Haal de peren uit het blik en laat uitlekken. Snij de peren in partjes. Beleg de bodem met de peerpartjes.
-
Meng de flanbasis met de melk. Splits 1 ei en klop het eiwit tot schuim. Meng het stijfgeklopte eiwit onder het flanmengsel.
-
Giet het mengsel boven de peerpartjes. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en laat gedurende ± 45 minuten bakken tot de bovenkant van de taart mooi bruin is.
-
Haal de flantaart uit de oven en plaats een taartrooster op de bovenkant van de taart en druk goed aan (zo bekom je de typische lijntjes
-
in de taart).
-
Laat de taart afkoelen en zet vervolgens nog 1 uur in de koelkast alvorens aan te snijden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven