Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Reinig het witloof en snij ook fijn.
-
Stoof de fijngesneden ui en het witloof aan in wat boter. Kruid met peper en zout. Laat karamelliseren.
-
Doe het bladerdeeg in de ingevette bakvorm, bedek het deeg met bakpapier en giet de bodem vol met bakbonen (dit zorgt ervoor dat het bladerdeeg niet gaat rijzen) en bak gedurende ± 15 minuten op 180°C.
-
Haal het bakpapier met de bakbonen weg en verdeel het gekaramelliseerde witloof over de gebakken taartbodem.
-
Meng de eidooiers met de room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en giet dit mengsel over het witloof.
-
Bak verder in de oven op 160°C gedurende ± 30 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven