Flan van champignon met gebakken paddenstoelen en briochebrood
Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Flan:
borstel de kastanjechampignons proper. Snij in 4 en bak bruin in hete boter.
-
Verwarm de oven voor op 140°C.
-
Scheid de eieren. Mix de champignons glad in de room met de eidooiers. Kruid de mengeling met peper en zout. Klop het eiwit luchtig en spatel onder de champignonmengeling.
-
Giet de flan in kleine potjes.
-
Zet deze potjes au bain-marie in de voorverwarmde oven. Gaar de flan ± 15 min (hangt af van de grootte van de schaaltjes).
-
Prik met een mes in de flan om te zien of hij gaar is. Er mag niets aan het mes blijven hangen. Haal uit de oven.
-
Maak de shiitake en de beukenzwammen proper. Bak ze goudbruin in hete boter. Kruid met peper en zout en schik op de warme flan.
-
Geef briochebrood bij de flan en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven