Flamiche de Dinant

Flamiche de Dinant

Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Beslag: klop de eieren los. Laat de boter smelten.

  2. Meng de eieren met de gesmolten boter. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de bladerdeeg of pizzadeeg in de juiste vorm en grootte van de muffinvormpjes (of taartvorm).

  4. Smeer de muffinvormpjes (of taartvorm) in met boter en bestrooi met bloem.

  5. Steek het deeg in de vormpjes en druk goed aan. Prik de bodem in met een vork.

  6. Vulling: snij de kaas in stukjes, hak de noten fijn en verdeel over het deeg.

  7. Giet de losgeklopte eieren over de kaas.

  8. Bak in een voorverwarmde oven op 180°C (onderwarmte). Kleine taartjes 15 min en grote taart 35 min.

  9. Haal uit de oven en serveer warm.