Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Beslag: klop de eieren los. Laat de boter smelten.
-
Meng de eieren met de gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
-
Snij de bladerdeeg of pizzadeeg in de juiste vorm en grootte van de muffinvormpjes (of taartvorm).
-
Smeer de muffinvormpjes (of taartvorm) in met boter en bestrooi met bloem.
-
Steek het deeg in de vormpjes en druk goed aan. Prik de bodem in met een vork.
-
Vulling: snij de kaas in stukjes, hak de noten fijn en verdeel over het deeg.
-
Giet de losgeklopte eieren over de kaas.
-
Bak in een voorverwarmde oven op 180°C (onderwarmte). Kleine taartjes 15 min en grote taart 35 min.
-
Haal uit de oven en serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven