Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de prei grondig. Snij het witte en lichtgroene gedeelte van de prei in fijne ringen.
-
Verwarm de boter samen met de olie in een pot en stoof de preiringen hierin zacht. Voeg de spekblokjes toe en laat nog 5 min bakken. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed een bakvorm met het deeg.
-
Prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg het bakpapier erover en vul met bakparels.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven (= blind bakken). Haal uit de oven en verwijder de bakparels.
-
Klop de eieren los met de room en kruid met espelettepeper, nootmuskaat, peper en zout.
-
Schraap de korst van de Maroilles en snij de kaas in fijne plakjes.
-
Verdeel het preimengsel over de taartbodem en schenk het eimengsel erover. Schik de plakken kaas erop.
-
Bak goudbruin en gaar in 30 min.
-
Snij in stukken en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven