Allergenen
Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Koel het glas met ijsblokjes.
-
Doe de gin, het citroensap, de suikersiroop, het eiwit en één ijsblokje in een shaker. Shake om het eiwit op te kloppen.
-
Vul nu de shaker ¾ met ijsblokjes en shake nog eens, gedurende 15 seconden.
-
Giet de cocktail door een fijne zeef in het gekoelde glas.
-
Top met 3 cl soda.
-
Garneer met een toefje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven