Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de friteuse op 180°C.
-
Pel de eieren en plet ze fijn met een vork. Meng de mayonaise, peterselie, bieslook, dragon en sjalot eronder.
-
Hak de augurkjes en uitgelekte kappertjes fijn. Schep ze door de tartaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Plaats de tartaarsaus tot gebruik in de koelkast.
-
Snij de citroen in partjes.
-
Bak de fishsticks goudbruin in de friteuse. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de frietjes goudbruin en gaar.
-
Serveer samen met de fishsticks, een partje citroen en de verse tartaarsaus.
-
Tip: wil je het gezond houden voor de kinderen? Serveer dan met spinazie of enkele blaadjes sla.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven