Fishsticks met koolsla en kruidenyoghurtdip

Fishsticks met koolsla en kruidenyoghurtdip

Allergenen

Selder , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Koolsla

    Snij de kolen in dunne reepjes. Schil de wortelen en snij in julienne. Snij de selder en radijsjes in dunne plakjes. Pel de ui en snipper fijn. Leg de gesneden groenten in een ijsbad tot gebruik.

  2. Dressing

    Roer de ingrediënten door elkaar en kruid met peper.

  3. Dip

    Snipper de dillepluimpjes fijn en meng met de honing en het citroensap door de yoghurt. Kruid met peper en zout.

  4. Verwarm de oven voor op 200°C.

  5. Bak de panko krokant in olijfolie, kruid met peper en zout. Schep er paprika, ui, espelettepeper en lookpoeder door. Strooi in een diep bord.

  6. Klop de eieren los met melk in een diep bord.

  7. Snij de vis in repen en dep droog. Haal door het eimengsel, door de gekruide panko en schik op een draadrooster.

  8. Bak goudbruin en gaar in 15 min in de voorverwarmde oven. Verwarm de pitabroodjes.

  9. Laat de groenten uitlekken en schep de dressing erdoor.

  10. Serveer de fishsticks, koolsla en dip in pitabroodjes.