Fishsticks met koolsla en kruidenyoghurtdip
Selder , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Koolsla
Snij de kolen in dunne reepjes. Schil de wortelen en snij in julienne. Snij de selder en radijsjes in dunne plakjes. Pel de ui en snipper fijn. Leg de gesneden groenten in een ijsbad tot gebruik.
-
Dressing
Roer de ingrediënten door elkaar en kruid met peper.
-
Dip
Snipper de dillepluimpjes fijn en meng met de honing en het citroensap door de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bak de panko krokant in olijfolie, kruid met peper en zout. Schep er paprika, ui, espelettepeper en lookpoeder door. Strooi in een diep bord.
-
Klop de eieren los met melk in een diep bord.
-
Snij de vis in repen en dep droog. Haal door het eimengsel, door de gekruide panko en schik op een draadrooster.
-
Bak goudbruin en gaar in 15 min in de voorverwarmde oven. Verwarm de pitabroodjes.
-
Laat de groenten uitlekken en schep de dressing erdoor.
-
Serveer de fishsticks, koolsla en dip in pitabroodjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven