Selder , Schaaldieren , Eieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Snipper de ui en look fijn.
-
Schil de wortelen en snij ze in kleine blokjes. Snij de selderstengels in fijne halve maantjes.
-
Rits de dragonblaadjes los en snij ze fijn.
-
Smelt de boter en laat bruisen. Voeg de uisnippers, wortelblokjes, selder en look toe en laat even stoven. Schep de tomatenpuree erdoor. Voeg tijm, laurier en vissaus toe. Laat 1 min bakken.
-
Overgiet met de wijn, voeg dragon toe en laat inkoken. Blus met de fond en laat tot ½ inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Pel de scampi’s, snij de vis in stukken en schik in een ovenschaal.
-
Snij de dille fijn.
-
Verwarm de aardappelpuree en schep er de boter, zure room, dille, eidooiers en mierikswortelpuree door. Kruid met zout.
-
Giet de warme groentesaus over de vis en dek af met een laag puree. Trek er wat piekjes in met een vork of maak toefjes met een spuitzak.
-
Bak goudbruin onder een hete grill.
-
Haal uit de oven en serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven