Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter.
-
Hak de dragonblaadjes fijn.
-
Snij de roosjes van de broccoli.
-
Snij het witte gedeelte van de prei fijn.
-
Pel en pers de look.
-
Hak het zuurdesembroodkruim fijn.
-
Snij de visfilets in stukken van 3 cm.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schep ½ van de dragon samen met het broodkruim en ½ van de gesmolten boter door elkaar in een ovenschaal. Kruid met peper en zout.
-
Zet 10 min in de oven. Schep het mengsel uit de ovenschaal en zet opzij.
-
Doe de rest van de boter in een pot en roerbak de prei, look en broccoli. Dek af en laat zacht bakken. Kruid met peper en zout.
-
Schep de vis samen met de bloem door elkaar. Kruid met peper en zout en voeg bij de broccoli.
-
Schep de rest van de dragon, de mosterd, de zure room en het water erdoor. Meng stevig en schep in de ovenschaal.
-
Strijk het mengsel glad en bestrooi met broodkruim.
-
Bak in 10 min goudbruin en gaar in de oven.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven