Vis , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit boter in een kookpot. Stoof 1 zakje kervelgroenten aan in de boter. Bevochtig de groenten met de visbouillon en laat 30 min zachtjes koken.
-
Mix de dikke soep glad.
-
Was de mosselen.
-
Verhit boter in een kookpot.
-
Stoof het tweede zakje kervelsoepgroenten aan in de boter. Voeg de mosselen toe aan de groenten. Bevochtig met de sherry.
-
Gaar de mosselen 6 min onder deksel.
-
Verwijder de schelpen van de mosselen.
-
Trek de gerookte forel in kleine stukjes en voeg toe aan de mosselen en het sap.
-
Giet de dikke gebonden soep op de mosselen en het sap. Snipper de bieslook fijn.
-
Voeg de room toe en laat alles terug opkoken. Kruid met bieslook, peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven