Finley ginger mint
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vul het glas met ijsblokjes om het af te koelen.
-
Doe verse muntblaadjes en plakjes gember in de shaker. Plet deze stevig door elkaar met een cocktailstamper.
-
Voeg de wodka, suikersiroop, citroensap en ijsblokjes eraan toe.
-
Shake 30 sec stevig.
-
Giet alles door een cocktailzeef in het gekoelde glas.
-
Voeg enkele ijsblokjes toe.
-
Werk af met Finley Citroen & Vlierbloesem naar smaak. Versier met een takje verse munt en zeste van citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven