Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter in een steelpan tot 155°C om een beurre noisette (= hazelnootboter) te bekomen. Giet de beurre noisette door een fijne zeef en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Zeef de bloem, het amandelpoeder, de bloemsuiker en de cacao in de mengkom van de keukenrobot.
-
Klop de eiwitten onder het poedermengsel.
-
Spatel de afgekoelde hazelnootboter beetje bij beetje erdoor. Doe het beslag in een spuitzak.
-
Vet de siliconenvormen in en vul de vormen met de spuitzak voor driekwart.
-
Bak 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de financiers uit de oven, haal ze uit de vormpjes en laat afkoelen op een rooster.
-
Verwarm de praliné-chocopasta kort in de microgolfoven tot het vloeibaar is. Vul de holtes van elke financier ermee.
-
Werk af met een gepelde amandel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven