noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm 150 g boter op een matig vuur tot deze goudbruin kleurt. Haal van het vuur en laat wat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Klop de eiwitten op. Voeg de bloemsuiker toe en klop verder tot een blinkend schuim.
-
Meng het amandelpoeder, de bloem en het merg van een vanillestok en roer met een klopper door het eiwitschuim.
-
Voeg al roerend de hazelnootboter toe. Stop tijdig met gieten zodat de zwarte puntjes van de boter niet in het beslag terechtkomen.
-
Smeer de bakvormpjes in met wat boter en verdeel het beslag erover.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Ontvorm en laat afkoelen op een rooster.
-
Werk af door er wat amandelschilfers en bloemsuiker over te strooien.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven