Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de boter smelten.
-
Leg een vel filodeeg op het werkblad en bestrijk dit royaal met de gesmolten boter.
-
Leg 4 plakjes Gandaham op het filodeeg. Zo bekom je 4 rechthoeken met de Gandaham. De randen moeten onbedekt blijven.
-
Snij het filodeeg in 4 vierkanten en halveer deze. Rol de ene hoek van het deeg strak naar de overzijde, zodat een sigaarvorm ontstaat.
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de sigaren op een ovenplaat bedekt met een siliconenmatje of bakpapier. Bestrijk de sigaren met de gesmolten boter.
-
Bak de sigaren in 20 à 25 minuten bruin en knapperig. Haal ze uit de oven en laat even afkoelen.
-
Bereid ondertussen de rode pesto: giet de zongedroogde tomaatjes met olie en kruiden in de blender. Voeg gemalen Parmezaanse kaas naar smaak toe en mix. Werk af met geitenkaas. Proef en kruid bij met peper en zout indien nodig.
-
Zet de filodeegsigaren in potjes. Serveer de rode pesto erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven