Vis , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrijk de muffinvorm met olijfolie.
-
Smelt 4 el boter in een pan en smeer er 1 vel filodeeg mee in. Leg er een ander vel filodeeg op.
-
Snij het filodeeg in repen van 8 cm. Snij uit de repen stukjes van 9 cm.
-
Strijk de stukjes deeg in met het losgeklopt ei.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Vul de muffinvorm met de filodeegstukjes. Druk goed in de holtes van de vorm zodat je een kuipje krijgt.
-
Bak het filodeeg ± 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat afkoelen en haal uit de vorm.
-
Vulling 1: prak de geitenkaasbuche fijn met een vork en meng er 2 el tomatentapenade onder.
-
Vulling 2: stoof de spinazie kort aan in 1 el olijfolie, hak fijn en kruid met peper en zout. Snij de gerookte zalm in reepjes en meng met de zure room en spinazie.
-
Vulling 3: snij de lente-ui fijn en sintjakobsvruchten in kleine blokjes.
-
Meng de sint-jakobsvruchten met de lente-ui, het limoensap en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Vul de filodeeggebakjes met de vullingen en werk af met verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven