Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij ze in stukken van gelijke grootte, ongeveer 3 op 3 cm (als de stukken niet even groot zijn, hebben ze een verschillende gaartijd).
-
Kook de aardappelen net gaar (zorg dat de randen niet uitrafelen anders gaan ze water zuigen). Giet ze af en doe ze terug in de warme pan. Laat even drogen.
-
Draai de aardappelen door de roerzeef. Voeg een klontje boter toe en rasp er nootmuskaat over. Schep alles door elkaar; voeg eventueel een scheutje licht opgewarmde melk toe.
-
Breng verder op smaak met versgemalen peper en zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven