Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pesto
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze een beetje kleuren.
-
Pel de look en snij in stukjes.
-
Snij de basilicumblaadjes en zachte steeltjes grof en snij de Parmezaanse kaas in stukjes.
-
Doe de look, Parmezaanse kaas, basilicum en 2 el pijnboompitjes in een hakmolentje.
-
Giet de olijfolie erover en kruid met peper en zout. Mix fijn.
-
Schik de zalm in een ovenschaal en bestrijk met 2 el pesto.
-
Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de tomaatjes doormidden. Spoel de spinazie.
-
Breng een pot licht gezouten water aan de kook. Kook de fettuccine in 4 min ‘al dente’.
-
Giet af, doe in een serveerkom en schep de pesto er onmiddellijk door.
-
Schep de spinazieblaadjes, tomaatjes en zalm erdoor.
-
Zet de schotel op tafel en iedereen kan zich bedienen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven