noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boterroom
Smelt de chocolade au bain-marie.
-
Klop de boter los met de poedersuiker.
-
Roer de chocolade en hazelnootpasta erdoor.
-
Taart
Hak de hazelnoten fijn. Meng met de bresilienne.
-
Bouw een taartbodem met 12 petit-beurrekoekjes (3 x 4). Besmeer met wat boterroom.
-
Dop 12 koekjes 1 per 1 in de melk en bouw hier een tweede laag koekjes mee. Besmeer met een tweede laag boterroom. Ga door tot alle koekjes opgewerkt zijn.
-
Besmeer de zijkanten en de bovenkant van de taart met de boterroom.
-
Versier de zijkanten van de taart met de notenmengeling en de bovenkant met Ferrero Rochers. Rasp wat chocolade erover.
-
Laat opstijven in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven