Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het hespenspek in 4 stukken.
-
Snij het vlees van de varkenskroon van het bot en snij in blokken van 2 x 4 cm.
-
Pel de ui en look. Snij de ui in halve ringen en pers de look.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper. Snij in dunne halve ringen.
-
Snij de chorizo en rookworst in schijven van 2 cm.
-
Warm de oven voor op 160°C.
-
Verhit 3 el arachideolie in een pot met dikke bodem. Bak de ui glazig.
-
Roer de chilipeper, laurier, paprikapoeder en look erdoor.
-
Laat het vlees 2 min meebakken. Bestrooi met bloem.
-
Voeg de bonen en rundsbouillonblokjes toe. Zet het geheel onder met water tot 5 cm boven de massa.
-
Breng aan de kook en laat onder deksel 3 u in de voorverwarmde oven garen.
-
Kruid, na gaartijd, met zwarte peper en zout.
-
Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer met het Braziliaans stoofvlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven