sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Chiliolie
Verwarm de olijfolie op een matig vuur met de pilipili, voeg paprikapoeder toe en haal van het vuur. Kruid met peper en zout.
-
Snij de pitabroodjes in stukjes en rooster ze goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Rooster de pijnboompitten in de oven. Snipper de verse kruiden fijn tot je 3 el bekomt.
-
Pel en pers de look en schep samen met de tahin, komijn en het citroensap door de yoghurt. Voeg wat ijskoud water toe wanneer het mengsel te dik is. Kruid met peper en zout.
-
Spoel de kikkererwten en doe ze in een kookpot, voeg 250 ml water toe en breng aan de kook. Schep om en laat doorwarmen. Giet af en laat uitlekken. Stort de kikkererwten in een schaal en schep het yoghurtmengsel erover. Druppel de chiliolie erover en bestrooi met pijnboompitten en verse kruiden.
-
Serveer met de pitachips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven