Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het limoensap door de kokosmelk. Los de bruine suiker er in op.
-
Snij de ananas in de lengte middendoor. Snij het vruchtvlees eruit zonder de schil te beschadigen. Verwijder de harde kern en snij de rest van het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel de ramboetan en lychees. Snij ze middendoor en verwijder de pit.
-
Schil de pitahaya (de rode schil is niet eetbaar). Snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Schil de mango en papaja. Snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de vijgen in kleine stukjes. Pluk de blaadjes basilicum van de stengels.
-
Snij de carambola in plakjes en hou apart om te versieren.
-
Doe het gesneden exotisch fruit in een kom. Overgiet met de kokosmelk en schep door elkaar. Laat even rusten.
-
Vul de uitgeholde ananashelften met de fruitsalade. Garneer met plakjes sterfruit en werk af met basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven