Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren 10 minuten tot ze hardgekookt zijn. Haal ze uit het water en laat afkoelen.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt, tandoorikruiden, geplette look en de olijfolie.
-
Pel de eieren en hak ze grof.
-
Schil de appels en snij in kleine blokjes.
-
Meng de tandoorimix onder de eieren. Voeg de appelblokjes en bieslook toe en breng op smaak met peper en zout.
-
Was de sla en maak de blaadjes los. Dresseer de eiersalade in de slablaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven