Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week het eekhoorntjesbrood in 2 dl kokend water.
-
Snij de soepstengel in stukjes.
-
Snij het vlees in 4 cm grote blokken en bestrooi met 1 eetlepel bloem. Kruid met zwarte peper.
-
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een gietijzeren pan en stoof de ui hierin. Voeg looksnippers, spekreepjes en de stukken vlees toe en laat bruin kleuren.
-
Overgiet met rode wijn en de wildfond. Voeg de kruiden, het eekhoorntjesbrood met vocht en de selder toe. Kruid met zwarte peper en zeezout en breng aan de kook.
-
Draai het vuur lager, dek de pan af en laat 1 uur sudderen.
-
Borstel de paddenstoelen schoon en snij grote exemplaren in stukken.
-
Voeg de kastanjechampignons bij het vlees en laat nog 30 minuten stoven tot het vlees gaar is.
-
Lekker met aardappelpuree.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven