noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Coulis: doe de diepvriesframbozen in een pannetje, besprenkel met de honing en zet op een matig vuur. Zet het vuur lager als de coulis gaat borrelen, laat nog 10 minuten inkoken.
-
Proef van de iets afgekoelde coulis en voeg indien nodig nog wat honing toe. De smaak moet een beetje zuur zijn, ter compensatie van de zoete meringues.
-
Pureer de coulis met een staafmixer glad en laat afkoelen.
-
Doe de room en de poedersuiker in een kom en klop de slagroom stijf.
-
Stel de Eton mess 10 minuten voor het opdienen samen. Begin niet vroeger, anders loopt alles door elkaar.
-
Schik de eiwitschuimpjes, slagroom en het fruit in een glazen kom of in individuele porties. Schenk de coulis erover en werk af met het diepvriesfruit en pistachenoten.
-
Versier met wat rode rozenblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven