Eton mess

Eton mess

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Coulis: doe de diepvriesframbozen in een pannetje, besprenkel met de honing en zet op een matig vuur. Zet het vuur lager als de coulis gaat borrelen, laat nog 10 minuten inkoken.

  2. Proef van de iets afgekoelde coulis en voeg indien nodig nog wat honing toe. De smaak moet een beetje zuur zijn, ter compensatie van de zoete meringues.

  3. Pureer de coulis met een staafmixer glad en laat afkoelen.

  4. Doe de room en de poedersuiker in een kom en klop de slagroom stijf.

  5. Stel de Eton mess 10 minuten voor het opdienen samen. Begin niet vroeger, anders loopt alles door elkaar.

  6. Schik de eiwitschuimpjes, slagroom en het fruit in een glazen kom of in individuele porties. Schenk de coulis erover en werk af met het diepvriesfruit en pistachenoten.

  7. Versier met wat rode rozenblaadjes.