Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pekel: snij de citroen in dunne plakjes.
-
Kook alle ingrediënten op en kruid met peper en zout.
-
Verwijder het vel en zoveel mogelijk graten van de forel. Snij de filets van de graat.
-
Leg de forelfilets in een platte schaal en giet de kokende pekel over de vis.
-
Laat de vis minstens 1 nacht in de pekel liggen in de koelkast.
-
Mierikswortelmayonaise: meng de mayonaise met de zure room en mierikswortelpasta.
-
Haal de vis uit de koelkast en schik op een bord.
-
Snij de radijsjes in fijne plakjes. Trek de blaadjes van het witlof uit elkaar. Snij de tuinkers af.
-
Versier de forel met de plakjes radijs, bedek hem met de plakjes citroen.
-
Werk af met enkele blaadjes witlof waarop je wat mierikswortelmayonaise lepelt.
-
Zet een appelkapper bij de vis en versier met wat tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven